La nostra escola

IMG_0096

L’Escola Pepa Colomer és una escola de doble línia de nova creació. Neix amb un projecte educatiu singular, essent un dels pocs centres públics, a nivell de tota Catalunya, que oferta, dins l’horari lectiu, la música, la dansa, la plàstica i les arts escèniques com a pilars fonamentals en la formació integral de l’alumnat. Els trets definidors reflecteixen el seu caràcter propi de qualitat pedagògica, d’implicació de les famílies, de preservació de l’equitat, de cerca de l’excel·lència i de respecte a les idees i les creences dels alumnes i de llurs famílies.

L’escola posa l’èmfasi en la formació integral de la persona com a funció bàsica amb un ensenyament centrat en l’assoliment de totes les competències imprescindibles per al desenvolupament personal, interpersonal, social i professional dels infants.

Constituït per un equip docent innovador, les aules es configuren com espais d’implementació de metodologies actives per a l’adquisició i desenvolupament d’alumnes competents. Tots aquests mètodes presenten, en essència, aspectes comuns com són la pràctica col·laborativa, l’ensenyament recíproc i l’ensenyament entre iguals, l’aprenentatge en equips cooperatius o els projectes cooperatius, i la investigació científica, prioritzant tasques que suposin, per a l’alumnat, processos de pensament crític, així com l’aplicació de coneixements adquirits. L’objectiu prioritari és proporcionar, a l’alumnat, la capacitat de saber fer, és a dir, d’aplicar els coneixements als problemes de la vida professional i personal, combinant el saber, les habilitats i les actituds en tot tipus de contextos (a l’escola, a casa i a àmbits extraescolars) i al llarg de la vida, com a ciutadans actius en la societat.

Per a més informació: https://agora.xtec.cat/escolapepacolomer/

On som:

Escola Pepa Colomer
Carrer Tibidabo s/n
08820 – El Prat de Llobregat

Un pensament sobre “La nostra escola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s